Huisbezoek WEstland

Vind hier alle informatie over huisbezoek Westland

Huisbezoek Westland

Sinterklaas komt weer naar Nederland en daarom komt hij op huisbezoek! Er is tenslotte niets leuker dan Sinterklaas die hoogstpersoonlijk de cadeautjes bij u in de woonkamer aflevert? Als de pieten het grote boek van Sinterklaas niet vergeten mee te nemen, dan kan Sinterklaas ook nog even stil staan bij een ieder zijn gebeurtenissen van het afgelopen jaar! Dat wordt een gezellige avond.

Een huisbezoek is al te boeken vanaf €80,-. startend vanaf 20 minuten.

Sinterklaas heeft het hele jaar voorbereidingen getroffen om er een spetterend sinterklaasavond van te maken. Dat wilt u toch ook? Reserveer hieronder een plekje in het grote boek!

Persoonlijke aandacht voor iedereen
Na uw bestelling krijgt u een mail met daarin een link naar een formulier. In dit formulier kunt u aangeven over hoeveel personen het gaat en kunt u per persoon een aantal vragen invullen of zelf info toevoegen. De Sint heeft zo aandacht voor iedereen, jong en oud!

Waar en wanneer mag de Sint bij u langskomen?
Sinterklaas heeft zijn agenda beschikbaar gesteld op deze website. Bepaal zelf wanneer de Sint langs komt op 30 november, 1, 4, of 5 december.


De sint maakt graag wat extra tijd vrij
Wilt u graag dat de Sint wat langer blijft? Dan kunt u extra tijd bijboeken. Zo kan de Sint voor iedereen de tijd nemen en er een onvergetelijke avond van maken.